Το 2016 έκλεισε στην Αγία Νάπα

14/12/2016

Με τον αγώνα που διεξήχθη στην Αγία Νάπα το περασμένο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου αποχαιρέτησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις το 2016 το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Οι Δρομείς μας έλαβαν μέρος στον ετήσιο Διεθνή Αγώνα Δρόμου 1, 5 και 10 χιλιομέτρων. Τον ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησαν οι Παπαευτυχίου Χριστόδουλος, Παπαευτυχίου Ιωάννης (παιδικό αγώνα) και Δημητρίου Μάριος

Ο Παπαευτυχίου Ιωάννης μόλις έντεκα χρονών συμμετείχε στον παιδικό αγώνα 800 μέτρων και τερμάτισε στη δεύτερη θέση, ενώ ο πατέρας του Παπαευτυχίου Χριστόδουλος έτρεξε την απόσταση των 10 χιλιομέτρων και κατετάγη 3ος στην Κατηγορία του.


Τελευταίος αγώνας
Ο αγώνας στην Αγία Νάπα έκλεισε έναν τεράστιο κύκλο υποχρεώσεων σε Κύπρο και εξωτερικό για το ακούραστο τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Αυτό που προέχει για τους Δρομείς μας είναι ξεκούραση διότι η επόμενη χρονιά προμηνύεται ακόμη πιο δραστήρια με ήδη αρκετές προγραμματισμένες παρουσίες σε Μαραθωνίους του εξωτερικού.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη
Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στην ιστοσελίδα www.sport-supporter.net και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER