Ανανέωση δανεισμού του Ματθαίου Αβερκίου

06/09/2019

 Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση με τη μορφή δανεισμού για άλλο ένα χρόνο από την Ολυμπιάδα Νεάπολης του 25χρονου universal Ματθαίου Αβερκίου.

Ο Αβερκίου ανδρώθηκε στην ομάδα της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για τρείς σεζόν (2014-2017) με τη μορφή υποσχετικής στην ομάδας μας. Την περίοδο 2017-18 ήταν στη Νέα Σαλαμίνα και πέρυσι έπαιξε και πάλι με τα χρώματα της ομάδας μας.

Όποτε χρειάστηκε βοήθησε τόσο από τη θέση του κεντρικού, όσο και από τη θέση του ακραίου.

Ευχόμαστε στον Ματθαίο ανάλογη και ακόμη καλύτερη χρονιά με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Ο υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος του ΑΠΟΕΛ Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Ο Ματθαίος είναι ένας από τους θετικότερους παίκτες στην ομάδα, τα βρίσκουμε πάντα και όλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και ουδέποτε θα προκαλέσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο Κύπριο πετοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις θέσεις και να προσδώσει βάθος στην ομάδα».

Ο Αβερκίου από την πλευρά του ανέφερε: «Νιώθω χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι και φέτος στον ΑΠΟΕΛ. Είμαστε πανέτοιμοι να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να πανηγυρίσουμε κάποιον τίτλο. Ο ΑΠΟΕΛ (συμπαίκτες μου, τεχνικό τιμ) για έμενα είναι σαν 2η οικογένεια. Είμαι έτοιμος να προσφέρω το μέγιστο δυνατό. Τα υπόλοιπα θα τα δείξουμε στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook