Ανοιχτές προπονήσεις/δοκιμαστικά για Γυναίκες και Κορίτσια

23/08/2016

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας και τα Τμήματα Ακαδημιών Καλαθόσφαιρας ανακοινώνουν την διεξαγωγή διήμερου Open Day στις 28 και 29 Αυγούστου (Κυριακή - Δευτέρα) στο Λευκόθεο από τις 18:30 μέχρι τις 19:30.
 
Συμμετοχή στο διήμερο θα έχουν αθλήτριες όλων των ηλικιών , οι οποίες ενδιαφέρονται να αγωνιστούν στα Τμήματα Προμίνι, Μίνι, Κ14, Κ16, Κ18 και στην Γυναικεία Ομάδα Πρώτης Κατηγορίας του ΑΠΟΕΛ.
 
Ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει φέτος στην ενίσχυση και ανάπτυξη των Ακαδημιών του και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όσα κορίτσια επιθυμούν να ασχοληθούν με το άθλημα της Καλαθόσφαιρας να επισκεφτούν τις ανοιχτές προπονήσεις του διημέρου.
 
Σκοπός των ανοικτών ημερών είναι τα νέα κορίτσια να αγκαλιάσουν το άθλημα της Καλαθόσφαιρας να εξελιχθούν, να αναπτύξουν τις δυνατότητες τους  και ταυτόχρονα να ενισχύσουν δυναμικά όλα τα τμήματα του Σωματείου μας.
 
Επιπρόσθετα καλούμε αθλήτριες μεγαλύτερων ηλικιών που ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν σε επαγγελματικό επίπεδο με το άθλημα και διαθέτουν τις ικανότητες και την όρεξη να ενισχύσουν την Γυναικεία ομάδα του ΑΠΟΕΛ στην Ά Κατηγορία.
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει
 
Α. Γνωριμία με τις αθλήτριες του ΑΠΟΕΛ, με τους προπονητές και με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
 
Β. Πλήρη ανάλυση του πλάνου των Ακαδημιών και των στόχων μας για τη νέα χρονιά.
 
Γ. Εγγραφές στα αναπτυξιακά τμήματα, Προμίνι, Μίνι, Κ14, Κ16, Κ18.

Δ. Προπόνηση

Επίσης, στο χώρο θα παρέχουμε πληροφορίες για το πρόγραμμα του έτους 2016- 17  τις ώρες διεξαγωγής των προπονήσεων και θα δεχόμαστε εγγραφές για τις Ακαδημίες Καλαθόσφαιρας Άντρων και Γυναικών για όλες τις ηλικίες.

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER