Αντεπίθεση από το Λευκόθεο

07/01/2018

Να δείξει χαρακτήρα και να μπει δυναμικά μέσα στο 2018 προκειμένου να στείλει και το μήνυμα αντεπίθεσης είναι ο στόχος του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Basket League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο στις 18:00.

Το υψηλό εμπόδιο της ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει ο ΑΠΟΕΛ ώστε να κάνει ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά. Η ομάδα μας προετοιμάστηκε σε πολύ καλό κλίμα και αισιοδοξεί να επαναλάβει την εμφάνιση του πρώτου γύρου και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος.

Το παιχνίδι είναι σημαντικό, αλλά σε καμία περίπτωση καθοριστικό, αφού όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Παρά ταύτα η ομάδα μας στοχεύει στη νίκη για λόγους πρεστίζ και ψυχολογίας.

Σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια η τεχνική ηγεσία και οι καλαθοσφαιριστές χρειάζονται τη μαζική και τη δυναμική στήριξη των πορτοκαλί. Ταυτόχρονα, καλούμε τον κόσμο που θα παρευρεθεί στο Λευκόθεο να υποστηρίξει την ομάδα σε κόσμια πλαίσια και να δείξει αυτοσυγκράτηση σε οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook