Απάντηση στα αναληθή δημοσιεύματα (δηλώσεις Leo)

06/05/2016

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας είναι δυστυχώς αναγκασμένος να τοποθετηθεί δημόσια για κάποια αναληθή δημοσιεύματα που είδαν χθες και σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Διαπιστώνουμε με απογοήτευση πως κάποια μέσα ηλεκτρονικής ενημέρωσης, υποκινούμενα από συγκεκριμένα άτομα έπεσαν σε πλάνη και χωρίς να διασταυρώσουν τις πληροφορίες τους όπως δεοντολογικά όφειλαν, αναφέρονται σε δήθεν αδυναμία του Σωματείου ΑΠΟΕΛ να εξυπηρετήσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις προς φουτσαλιστές της ομάδας μας. 

Ουδέν αναληθέστερο.

Πληροφορούμε λοιπόν τον κόσμο μας ότι κανένα μέλος της ομάδας futsal δεν είναι δήθεν "καθηλωμένο" στην Κύπρο. Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση σε όλα τα ΜΜΕ να έρθουν αύριο στον εξώστη και να διαπιστώσουν με τα μάτια και τα αυτιά τους την αλήθεια. Η ομάδα futsal θα είναι εκεί για να πανηγυρίσει το Double μαζί με τον κόσμο μας. Εκεί θα είναι και οι δυο παίκτες μας. O Junior και ο Leo. Οι δήθεν "καθηλωμένοι". Και θα απαντήσουν σε όσα ΜΜΕ τους ρωτήσουν για όποιο θεμα επιθυμούν. Αλλά κυρίως θα απαντήσουν ότι ο λόγος που βρίσκονται στην Κύπρο είναι ένας και μοναδικός. Έμειναν για να ανέβουν αύριο στον εξώστη και να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο της ομάδας.

Επίσης θέλουμε να απαντήσουμε στο δημοσίευμα που αναφέρει ότι το Σωματείο ΑΠΟΕΛ έχει υψηλές οικονομικές οφειλές προς το ταξιδιωτικό γραφείο που συνεργάζεται το εξής. Το τηλέφωνο του ταξιδιωτικού γραφείου είναι στην διάθεση του ανυπόγραφου συντάκτη και μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του και να φιλοξενήσει δημόσια την θέση του Υπεύθυνου για να διαπιστώσει ο καθένας μας την αλήθεια.

Ως μια προσωρινή απάντηση όλων όσων αναφέραμε πιο πάνω παραθέτουμε γραπτή δήλωση του Βραζιλιάνου φουτσαλιστή μας Leo.

"Επιθυμώ να διαβεβαιώσω τον κόσμο της ομάδας μας και τον κάθε ενδιαφερόμενο ότι, παρά το τέλος  των αγωνιστικών  υποχρεώσεων της ομάδας αποφάσισα να παραμείνω ακόμα λίγες μέρες στην Κύπρο. Η υπόσχεση της Διοίκησης να ζήσουμε την μοναδική εμπειρία του Εξώστη ήταν ο λόγος και χαίρομαι πολύ που αύριο θα γιορτάσουμε μαζί με τον ξεχωριστό κόσμο του ΑΠΟΕΛ την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Double."

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER