ΑΠΟΕΛ και στο Άμστερνταμ

18/10/2016

Η έντονη δράση του τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ συνεχίστηκε την Κυριακή με τη συμμετοχή σε μια ακόμη διεθνή διοργάνωση με τεράστια προβολή, τον Μαραθώνιο του Άμστερνταμ (TSC Amsterdam Marathon).

Ο δρομέας Μιχάλης Ρούσσος, ο οποίος ζει μόνιμα στην Αθήνα (πατέρας από Κύπρο και μητέρα από Ελλάδα) κατέγραψε τον όγδοο Μαραθώνιο αγώνα του, αυτή τη φορά στην πόλη του Άμστερνταμ και μάλιστα με επίδοση ρεκόρ για τον ίδιο 3:17:25.

Μια εκπληκτική επίδοση για ερασιτέχνη δρομέα, η οποία αποκτά μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστούμε πως λίγες ημέρες πριν τον αγώνα, ο αθλητής μας έχασε σημαντικό μέρος των προπονήσεων λόγω τραυματισμού. Ήταν μια απολαυστική διαδρομή όπως μας ανέφερε ο Μιχάλης, με ιδανικές καιρικές συνθήκες και αρκετή στήριξη από τον κόσμο.

Ο γαλαζοκίτρινος δρομέας πέραν από τους Μαραθώνιους, εκπροσωπεί το Σωματείο μας σε αρκετούς αγώνες στην Ελλάδα και προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο την ιδέα του ΑΠΟΕΛ. Ο εκπληκτικός αθλητής μας, θα ξεκουραστεί για λίγες μέρες και θα επανακαθορίσει τους στόχους του.

Ο Μαραθώνιος του Άμστερνταμ προστέθηκε στη λίστα με τους σημαντικότερους αγώνες στο εξωτερικό, μέσα από τους οποίους το Σωματείο μας προβάλλεται διεθνώς, μέσω του τμήματος Δρομέων.

Τα σύνορα της Κύπρου είναι πολύ μικρά για το εκτόπισμα του ΑΠΟΕΛ και αυτό αποδεικνύετε σε κάθε άθλημα. Επιπρόσθετα, στην τρέχουσα περίοδο το Σωματείο μας θα εκπροσωπηθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρώμη, Νέα Υόρκη, Ντουπάι, Λονδίνο, Γενεύη και άλλες πόλεις ανά το παγκόσμιο.
 
Οι αμέσως επόμενοι αγώνες του τμήματος Δρομέων θα διεξαχθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου, πρώτα στα"Λεμέσια" και ακολούθως στη Λευκωσία στη διαδρομή του «RunAsOne», απόστασης πέντε χιλιομέτρων.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη
Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο  22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στην ιστοσελίδα www.sport-supporter.net και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER