ΑΠΟΕΛ σε Αθαλάσσα και Ψευδά - Κάλεσμα του τμήματος Δρομέων

06/06/2018

Με πρωτιές και σημαντικές διακρίσεις συνεχίστηκε η δράση του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ το περασμένο σαββατοκύριακο.

«International Police Association Race» – Πάρκο Αθαλάσσας, Λευκωσία
Το Σάββατο 2 Ιουνίου διεξήχθη στο εθνικό δασικό πάρκο Αθαλάσσας στη Λευκωσία ο αγώνας τρεξίματος «Ι.Ρ.Α. Race – Hope for Children», τον οποίο διοργάνωσαν o Διεθνής Σύνδεσμος Αστυνομίας (παράρτημα Κύπρου) και όλα τα έσοδα του δόθηκαν στο φιλανθρωπικό οργανισμό Hope For Children.

Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή μας Στέλιο Τσιάρτα που κατέλαβε την 1η θέση γενικής κατάταξης στον αγώνα απόστασης 5χλμ.

Σημαντικές επιτυχίες είχαν επίσης και οι Χριστόδουλος Παπαευτυχίου και Στέλιος Στυλιανού που τερμάτισαν στην 1η θέση στις ηλικιακές τους κατηγορίες. Η Μαρία Παναγιώτου τερμάτισε 2η στην ηλικιακή της κατηγορία.

Αναλυτικά στην απόσταση των 5χλμ. αγωνίστηκαν οι Στέλιος Τσιάρτας, Στέλιος Στυλιανού και Μαρία Παναγιώτου ενώ στην μεγαλύτερη απόσταση των 10χλμ. έλαβαν μέρος οι Χριστόδουλος Παπαευτυχίου, Αθανάσιος Αρχοντίδης, Παύλος Παπανεάρχου και Παναγιώτης Καλλιάρας.

11ος αγώνας τρεξίματος «Γιορτή του παιδιού» – Ψευδάς
Την Κυριακή 3 Ιουνίου έλαβε χώρα στο χωριό Ψευδάς στη Λευκωσία ο 11ος ετήσιος αγώνας τρεξίματος «Γιορτή του Παιδιού», ο οποίος διοργανώθηκε από το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψευδά σε συνεργασία με το Σωματείο Περικλής Δημητρίου.

Ο Παναγιώτης Καμένος εκπροσώπησε το ΑΠΟΕΛ στην απόσταση των 5χλμ. και τερμάτισε 4ος στη γενική κατάταξη και πρώτος στην ηλικιακή του κατηγορία.

Επόμενοι αγώνες:
Το επόμενο Σάββατο 09 Ιουνίου το απόγευμα το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ θα λάβει μέρος στον αγώνα «Γύρος της Πέγειας» αποστάσεων 5 και 10χλμ. που διοργανώνεται από τον Δήμο Πέγειας.

Την Κυριακή 10 Ιουνίου οι γαλαζοκίτρινοι θα τρέξουν στον αγώνα ορεινού τρεξίματος «Garmin Troodos Race» αποστάσεων ορεινού Μαραθωνίου και 15χλμ. που διοργανώνεται από το σωματείο Dro.Me.A. Racing.

Επόμενη εκδήλωση:
Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ γιορτάζει σήμερα την «Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος» και  καλεί όλο τον κόσμο που θέλει να γνωρίσει το τρέξιμο να έρθει και να ακολουθήσει μια διαδρομή με τους γαλαζοκίτρινους δρομείς.

Σημείο συγκέντρωσης θα είναι το γραμμικό πάρκο Πεδιαίου ποταμού στη διασταύρωση με την λεωφόρο Ελαιώνων στο Στρόβολο (δίπλα από φυτώριο Gardens) στις 18.30. Εκκίνηση στις 19:00. Θα ακολουθήσει τρέξιμο στο γραμμικό πάρκο Πεδιαίου ποταμού και ο ρυθμός θα είναι χαλαρός για να μπορούν όλοι να ακολουθήσουν. Η απόσταση θα είναι περίπου 5 χιλιόμετρα σε 35-40 λεπτά.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν νερά, ισοτονικά ποτά και φρούτα.
Λεπτομέρειες για την εκδήλωση στον πιο κάτω σύνδεσμο.

https://www.facebook.com/events/1750565871701689/

Επίσης μπορείτε να κοινοποιήσετε την δέσμευση σας να λάβετε μέρος στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα Τρεξίματος στην πιο κάτω διεύθυνση, επιλέγοντας ως χώρα - Κύπρος και running club – APOEL Runners https://globalrunningday.org/

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη
Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).
Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook