ΑΠΟΕΛ σε Ελβετία, Ιρλανδία και Δύμες

07/08/2017

Ακόμη και σε περίοδο διακοπών το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ δεν χάνει την ευκαιρία και παρουσιάζεται σε διάφορους αγώνες. Από το χωριό Δύμες της Λεμεσού, στην Νιόν της Ελβετίας μέχρι το Roundstone στην Ιρλανδία!

Αγώνας Τριάθλου στην Νιόν Ελβετίας
Ο δρομέας Μάριος Γεωργίου, ο οποίος ζει μόνιμα στην Ελβετία, συνεχίζει την δραστήρια χρονιά του, μετά τον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τον Ημιμαραθώνιο Λοζάνης. Έκανε το μεγάλο βήμα και έλαβε για πρώτη φορά μέρος σε αγώνα τριάθλου στην πόλη της Νιόν. Αυτοσκοπός ήταν ο τερματισμός και η εμπειρία για τον αθλητή μας στην πρώτη του απόπειρα σε αγώνα τριάθλου, που διένυσε 750μ κολύμβησης, 21χλμ ποδηλασίας και 5.5χλμ τρέξιμο σε 1:42 λεπτά.

Στο Roundstone της Ιρλανδίας
Στην Ιρλανδία και συγκεκριμένα στην περιοχή του Roundstone, όπου βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές ο δρομέας Αντωνίου Αντώνης, άδραξε την ευκαιρία και συμμετείχε στον τοπικό αγώνα δρόμου 8χλμ Island Run. Ξεχωριστή εμπειρία στις μοναδικές ομορφιές της Ιρλανδίας για τον Αντώνη που συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές του με τον ιδιαίτερο αγώνα δρόμου.Και στις Δύμες της Λεμεσού
Τέσσερεις γαλαζοκίτρινοι δρομείς έλαβαν μέρος στον καθιερωμένο αγώνα «Γύρος των Δυμών» απόστασης 5χλμ. Στον παιδικό αγώνα 500μ οι Παπαευτυχίου Ιωάννης και Παπαευτυχίου Μάριος και στον βασικό αγώνα των 5χλμ οι Παπαευτυχίου Χριστόδουλος και Παναγίδης Παναγιώτης. Ο Ιωάννης κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία του, ο Παναγίδης τερμάτισε επίσης δεύτερος και ο Χριστόδουλος τρίτος στην δική του κατηγορία.Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη
Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο  22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook