ΑΠΟΕΛ σε Γρεβενά, Παραλίμνι και Μιτσερό

04/05/2018

Με πρωτιές και σημαντικές διακρίσεις στους αγώνες ορεινού τρεξίματος στο Μιτσερό της επαρχίας Λευκωσίας, στα Γρεβενά στην Ελλάδα αλλά και στον αγώνα δρόμου στο Παραλίμνι, συνεχίστηκε η δράση του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ την περασμένη Κυριακή 30 Απριλίου και την Πρωτομαγιά.

Αγώνας ορεινού τρεξίματος 16χλμ. - Ποντίνη Γρεβενών Ελλάδα
Την Κυριακή 30 Απριλίου ο αθλητής του ΑΠΟΕΛ Αντώνιος Χατζησάββας, ο οποίος ζει στη βόρεια Ελλάδα, συμμετείχε στον αγώνα ορεινού τρεξίματος απόστασης 16χλμ. στο χωριό Ποντίνη Γρεβενών στην Μακεδονία. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Έλληνα αθλητή του ΑΠΟΕΛ που τερμάτισε 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία.

Αγώνας δρόμου 5χλμ. «Τάσος Μάρκου» - Παραλίμνι
Την Πρωτομαγιά διεξήχθη στο Παραλίμνι ο αγώνα απόστασης 5χλμ. εις μνήμη του ήρωα αγνοουμένου της τουρκικής εισβολής Υποστράτηγου Τάσου Μάρκου. Στη συγκεκριμένη διαδρομή έτρεξαν οι Χριστόδουλος Παπαευτυχίου, Περικλής Περικλέους και ο νεαρός Ιωάννης Παπαευτυχίου.

Μεγάλη επιτυχία για το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ αποτελεί η 1η θέση που κατέκτησε ο Χριστόδουλος Παπαευτυχίου στη γενική κατάταξη.

Αγώνας ορεινού τρεξίματος 12χλμ. - Mitsero Mine Run
Την ίδια μέρα στο χωριό Μιτσερό πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ορεινού τρεξίματος «Mitsero – Mine – Run». Οι διαδρομές των 12χλμ. και των 6χλμ περνούσαν μέσα από δασική έκταση και τα μεταλλεία του χωριού.

Το ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησαν στη μικρή διαδρομή οι Στέλιος Τσιάρτας, Λούης Βαλιαντής, Αντρέας Θεμιστοκλέους, Χρίστος Κούλας, Σοφοκλής Σοφοκλέους και ο νεαρός Μιχάλης Καλογέρης.

Σημαντική επιτυχία για τον Στέλιο Τσιάρτα που κατέλαβε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη, σε έναν αρκετά απαιτητικό αγώνα.

Στη μεγάλη διαδρομή των 12χλμ., αγωνίστηκαν οι Αθανάσιος Αρχοντίδης, Δημήτρης Δημητρίου, Αντρέας Ελευθερίου, Ηλίας Σεργίου, Γιώργος Σταύρου, Πόλυς Παλαντζής, Στέλιος Στυλιανού και Έφη Τσαγγαρίδη.

Επόμενοι αγώνες:
Το ερχόμενο Σάββατο 5 Μαΐου το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ θα λάβει μέρος στον αγώνα δρόμου απόστασης 5χλμ. που διοργανώνει το American Academy στο γραμμικό πάρκο Πεδιαίου ποταμού, και την  Κυριακή στους αγώνες απόστασης 10χλμ. στο χωριό Όμοδος στη Λεμεσό και ορεινού τρεξίματος 24χλμ. στην οροσειρά της Μαδαρής στο Τρόοδος.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη
Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

Βρείτε μας στο Facebook στη σελίδα «APOEL runners – ΑΠΟΕΛ τμήμα δρομέων» και στο Instagram «apoel_runners»

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook