ΑΠΟΕΛ σε Λευκωσία, Τρόοδος και Πέλλα

08/05/2018

Με τρεις αγώνες συνεχίστηκε το περασμένο σαββατοκύριακο η δράση του ακούραστου τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Η πρωτεύουσα, τα ορεινά και η Πέλλα της Μακεδονίας είχαν γαλαζοκίτρινη εκπροσώπηση.

Αγώνας δρόμου 5χλμ. «Run for the community» - Λευκωσία

Το Σάββατο 5 Μαΐου στον αγώνα απόστασης 5χλμ. στο γραμμικό πάρκο Πεδιαίου ποταμού στη Λευκωσία διεξήχθη ο ετήσιος αγώνας δρόμου «Run for the community», που διοργάνωσε η Αμερικανική Ακαδημία και είχε επίσημο υποστηρικτή το τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ. Το Σωματείο μας εκπροσώπησαν οι Μαρία Παναγιώτου και Μάριος Πίκας.

Αγώνας ορεινού τρεξίματος 10χλμ. & 24χλμ. – Μαδαρή στο Τρόοδος

Την Κυριακή 6 Μαΐου στην οροσειρά του Τροόδους και συγκεκριμένα στη βουνοκορφή της Μαδαρής, τρείς δρομείς του ΑΠΟΕΛ έλαβαν μέρος στον αγώνα ορεινού τρεξίματος «Madari Mountain Madness».

Στη μικρή απόσταση των 10χλμ. αγωνίστηκαν οι Μιχάλης Ζιβανάρης και Έφη Τσαγγαρίδου. Σημαντική επιτυχία για την αθλήτρια μας που τερμάτισε στην 3η θέση της γενικής κατάταξης Γυναικών.

Στη μεγάλη απόσταση των 24χλμ., έτρεξε ο Πόλυς Παλαντζή. Ο αθλητής μας είχε για ακόμη μια φορά πολύ καλή παρουσία και πλέον προετοιμάζεται για τους αγώνες ορεινού τρεξίματος που ακολουθούν.

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμωπίας, Αριδαία Πέλλας

Σε έναν ακόμη αγώνα στους δρόμους της Μακεδονίας, ο Αντώνιος Χατζησάββας εκπροσώπησε τον ΑΠΟΕΛ, στην απόσταση των 5χλμ. Είναι ο τέταρτος συνεχόμενος αγώνας του δρομέα μας από την Μακεδονία, ο οποίος ετοιμάζεται για την τελευταία ορεινή διαδρομή, πριν την καλοκαιρινή του ξεκούραση.

Επόμενοι αγώνες:

Την Κυριακή 13 Μαΐου το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ, θα λάβει μέρος στον 1ο ορεινό αγώνα μνήμης και θυσίας, ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στην γενοκτονία των Ποντίων, στο Μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στην Βέροια, αλλά και σε τρίαθλο που θα διεξαχθεί στην πόλη της Λάρνακας.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη

Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

Βρείτε μας στο Facebook στη σελίδα «APOEL runners – ΑΠΟΕΛ τμήμα δρομέων» και στο Instagram «apoel_runners»

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook