ΑΠΟΕΛ σε Λονδίνο και Όλυμπο

29/01/2019

Σε Λονδίνο και Όλυμπο συνεχίστηκε η δράση του τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ το περασμένο σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιανουαρίου.

Όλυμπος, «Ρογκάς»

Την Κυριακή ο αθλητής μας Αντώνης Χατζησάββας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στον αγώνα «Ρογκάς» στον Όλυμπο. Ο αγώνας απόστασης 27 χλμ αποτελεί ένα πείραμα στην καρδιά του Χειμώνα, με απρόβλεπτες συνθήκες καιρού και πεδίου! Με αρχή και τέλος το Λάκκο του Λιτοχώρου, η διαδρομή του περιτρέχει από ιστορικά μονοπάτια και τις δυο πλευρές του φαραγγιού του Ενιπέα, χαρίζοντας στους αθλητές μοναδικές εικόνες απ’ την καρδιά του Ολύμπου.

Ο «Ρογκάς» γίνεται στη γιορτή του «Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω» (τέλη Ιανουαρίου) και η συμμετοχή σ’ αυτόν προβλέπει κριτήρια μέτριας δυσκολίας και σίγουρα απαιτητική προετοιμασία και εξοπλισμό!

Λονδίνο, Richmond Park

Το Σάββατο ο αθλητής μας Ανδρέας Αδαμίδης συμμετείχε σε ακόμη έναν αγώνα στο Λονδίνο, αυτή τη φορά στο Richmond Park, απόστασης 10 χλμ.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 16:00).

Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ. Βρείτε μας στο Facebook στη σελίδα «APOEL runners – ΑΠΟΕΛ τμήμα δρομέων» και στο Instagram «apoel_runners».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook