ΑΠΟΕΛ Waterpolo: Δωρεάν προπονήσεις για όλα τα κορίτσια

09/04/2018

Το τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ με περηφάνια ανακοινώνει ότι προσφέρει δωρεάν προπονήσεις όλο τον μήνα Απρίλιο σε όσα κορίτσια επιθυμούν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν το άθλημα της Υδατοσφαίρισης.

Μέσα στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης του Υδάτινου Αθλητισμού, το ΑΠΟΕΛ δίνει την δυνατότητα σε κορίτσια που έχουν γεννηθεί από το 2006-2009, να συμμετάσχουν στις προπονήσεις του τμήματος εκμάθησης Υδατοσφαίρισης, χωρίς κάποια οικονομική ή άλλη δέσμευση για όλο τον μήνα Απρίλιο. Το ΑΠΟΕΛ λειτουργεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο τμήμα Υδατοσφαίρισης Κοριτσιών, το οποίο όλο και μεγαλώνει και αναπτύσσεται.

Το συγκεκριμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας μας περιλαμβάνει κολύμβηση και τεχνική υδατοσφαίρισης για όλα τα κορίτσια τα οποία θα επιθυμούσαν να γνωρίσουν το συγκεκριμένο άθλημα. Οι προπονητές του ΑΠΟΕΛ έχουν σχεδιάσει ένα πολυμορφικό πρόγραμμα τεχνικής και εκγύμνασης με στόχο τα παιδιά να γνωρίσουν την Υδατοσφαίριση και όλα τα μυστικά της.

Τα κορίτσια της συγκεκριμένης ηλικίας μπορούν να συμμετέχουν κανονικά στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Κυπριακής Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα στα πρωταθλήματα και κύπελλα Μίνι και Πρό Μίνι παίδων. 

Για δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο του τμήματος κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης ΑΠΟΕΛ 96-260 487.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook