Το ΑΠΟΕΛίστικο πρόγραμμα (05/2/2018-11/2/2018)

05/02/2018

Πολύ σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων μας και αυτή την βδομάδα.

Αρχή κάνει η ομάδα μπόουλινγκ η οποία στις 19:30 η οποία αντιμετωπίζει τους crocodiles ενώ μια ώρα μετά η ομάδα φούτσαλ σφραγίζει την πρόκριση κόντρα στο ΘΟΪ Λακατάμιας εκτός έδρας. Την Τρίτη η ποδοσφαιρική μας ομάδα υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας, ενώ αγωνιστικές υποχρεώσεις έχει και η καλαθοσφαιρική μας ομάδα των Ανδρών που φιλοξενεί στο Λευκόθεο τον Απόλλωνα.

Την Τετάρτη επιστρέφει στην δράση η καλαθοσφαιρική ομάδα Γυναικών η οποία παίζει με την Αναγέννηση Γερμασόγειας ενώ την σκυτάλη παίρνει την Παρασκευή η ομάδα χειροσφαίρισης η οποία φιλοξενεί τον τον Παρνασσό στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Το Σάββατο η ομάδα Υδατοσφαίρισης έχει δύσκολο αγώνα κόντρα στο Ν.Ο. Πάφου ενώ την Κυριακή αρχίζει η μέρα με τον αγώνα των δρομέων, ακολουθεί η αναμέτρηση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας κόντρα στην Πάφο εκτός έδρας ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα της βδομάδας κλείνει το μεγάλο ντέρμπι της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας κόντρα στον Κεραυνό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου αγώνας που είναι νοκ άουτ και θα γίνει στο Λευκόθεο. 

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook