Αποφασιστικό βήμα για τον τελικό

07/03/2016

Σκοράροντας τρεις φορές σε κάθε ημίχρονο, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την ΑΕΚ με 6-1 στο "Κίτιον" και έκανε αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Σάλας. Ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής πέτυχε τέσσερα τέρματα και ένα οι Οσόριο και Λέο. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 21 Μαρτίου στο Λευκόθεο.

Ο ΑΠΟΕΛ επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του απέναντι στην ΑΕΚ, την οποία κέρδισε για 3η φορά στη φετινή περίοδο. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επιβραβεύτηκε με έξι τέρματα.

Οι γαλαζοκίτρινοι του Τόμι Χρυσοστόμου άρχισαν με διάθεση και αποφασιστικότητα τον αγώνα και από τα πρώτα λεπτά έδειξαν στον αντίπαλο τις προθέσεις τους. Παίζοντας παιγνίδι κατοχής, η ομάδα μας περιόρισε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και έψαχνε τους χώρους για το τέρμα. Ο Κουλουμπρής είχε τη λύση, σκόραρε και απλοποίησε τη συνέχεια. Ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε να ασκεί πίεση και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου πέτυχε ακόμα δυο τέρματα με τον πρώτο του σκόρερ.

Παρά το ισχυρό προβάδισμα των τριών τερμάτων, οι γαλαζοκίτρινοι κράτησαν την απόδοση τους σε υψηλά επίπεδα, έστειλαν ακόμα τρεις φορές την μπάλα στα δίχτυα, με τους Οσόριο, Κουλουμπρή και Λέο και επέστρεψαν στη Λευκωσία με άνετη νίκη 6-1.

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER