Αποκλεισμός από το κύπελλο Υδατοσφαίρισης

09/04/2017

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε από τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς με 7-5 και αποκλείστηκε από την προημιτελική φάση του κυπέλλου Υδατοσφαίρισης. Τρία τέρματα σημείωσε ο Μπαγλατζής και δυο ο Νικολάου.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με τις δυο καλύτερες ομάδες της φετινής περιόδου να τα δίνουν όλα για την πρόκριση. Οι γαλαζοκίτρινοι πολίστες ήταν καλύτεροι, ωστόσο οι πολλές ευκαιρίες που απώλεσαν στέρησαν από την ομάδα μας την πρόκριση. Σε αντίθεση με τον αντίπαλο που δημιούργησε λιγότερες φάσεις, αλλά πέτυχε περισσότερα τέρματα.  

ΤΑ ΟΧΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 3-2, 5-3, 7-5

Ανδρέας Κυθρεώτης: Βασιλείου Α. (Τ), Μπαγλατζής, Ιωσήφ, Κτωρίδης, Αλκιβιάδης, Θεοφανίδης, Παφίτης, Μήλας, Σιακάς, Νικολάου, Προδρόμου, Βασιλείου Κ., Σωτηριάδης. 

Τελικός πρωταθλήματος
Η χθεσινή εμφάνιση δημιούργησε αισιοδοξία εν όψει του τελικού πρωταθλήματος κόντρα στη Μέσα Γειτονιά στο Κολυμβητήριο Λευκωσίας (Κυριακή (23/4), 13:15). Στον τελευταίο αγώνα της περιόδου, η ομάδα μας χρειάζεται τη νίκη με πέντε τέρματα διαφορά για να στεφθεί για πρώτη φορά πρωταθλήτρια. Το εγχείρημα απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος είναι δύσκολο, ωστόσο η τεχνική ηγεσία και οι πολίστες μας θα πάνε για την υπέρβαση.

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER