Δείπνο με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη

20/02/2016

Μια ευχάριστη και απρόσμενη έκπληξη περίμενε την ομάδα κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ στο δείπνο που οργάνωσε το Τμήμα την προηγούμενη Πέμπτη και μια μέρα μετά τους Παγκύπριους Μαθητικούς Αγώνες.

Ο Αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης αποδέχθηκε με ευχαρίστηση την πρόσκληση και συνομίλησε εποικοδομητικά για αρκετή ώρα με τα παιδιά.

Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες μας, είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον Κωνσταντίνο για όλα τα θέματα που αφορούν τον πρωταθλητισμό, την αθλητική ζωή, το συνδυασμό μαθημάτων και αθλητισμού και τη διατροφή.

Ο Αρχηγός με ΑΠΟΕΛίστικη διάθεση -όπως πάντα- εξήγησε στην ομάδα τις θυσίες και τους κόπους που απαιτούνται για να κάνεις αθλητισμό και ιδιαίτερα πρωταθλητισμό, τις απογοητεύσεις αλλά και τις χαρές που προσφέρει το άθλημα που συμμετέχεις και τι πρέπει να κάνει ένας αθλητής για να καταφέρει να ξεπεράσει τον εαυτό του.

Το Τμήμα Κολύμβησης του Σωματείου μας, χάρισε στον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη την ετήσια μπλούζα της κολύμβησης, ένα σημειωματάριο του τμήματος και ένα μπουρνούζι του ΑΠΟΕΛ για να το φοράει στα αποδυτήρια.

Εννοείται ότι η βραδιά έκλεισε με πολλές φωτογραφίες και ευχές για επιτυχίες από τον Αρχηγό προς τους προπονητές και αθλητές του τμήματος μας.

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER