Δέκα θρυλικά μετάλλια στην Ποταμιά

15/04/2018

Μετά τις πολλές διακρίσεις το περασμένο Σάββατο στο Σταυροβούνι, η ποδηλατική ομάδα του ΑΠΟΕΛ συνέχισε τις εκπληκτικές της επιδόσεις και την Κυριακή 15 Απριλίου, στον 4ο αγώνα κυπέλλου TT Race που διεξήχθη στην Ποταμιά.

Το Σωματείο μας εκπροσωπήθηκε με 20 αθλητές, οι 10 εκ των οποίων διακρίθηκαν σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες. Οι γαλαζοκίτρινοι ποδηλάτες κατέκτησαν 3 πρώτες, ισάριθμες δεύτερες και 4 τρίτες θέσεις.

Στο υψηλότερο σκαλοπάτι ανέβηκαν οι Σάββας Ζένιου στην κατηγορία Εφήβων, ο Άντης Τηλεμάχου στην κατηγορία 50+ και ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου στην κατηγορία Master 1. Το βάθρο στη συγκεκριμένη κατηγορία ήταν μόνο γαλαζοκίτρινο, καθώς οι Κυριάκος Λακκοτρύπης και Γιώργος Βάκχος τερμάτισαν στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Η Ελένη Ανδρέου και ο Μιχάλης Νικολάου τερμάτισαν στη 2η θέση στην κατηγορία Κορασίδες και 18+.

Την 3η θέση κατέλαβαν οι Κώστας Ριαλάς στην κατηγορία Master 3, Γρηγόρης Σταύρου στην κατηγορία 45+ και Μιχάλης Πουμπουρής στην κατηγορία 40+.

Κύριοι χορηγοί της ομάδας είναι η BD Swiss, τα συμπληρώματα Vita Biotics και το κατάστημα Cyclo. Χορηγοί είναι επίσης το Perskindol, η M. Poumpouris electrical, το Pilides Eyeland και η ACS Courier. Υποστηρίζουν η ΗΡΑ Constructions, τα ελαστικά Vitoria, η Garmin Cyprus, η DIMCO, το κτηματομεσιτικό REACT, το τυπογραφείο Cassoulides Master Printers, το περίπτερο Break Time, η G&P Studio και το Alexandrion Group.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook