Δεκαπέντε γαλαζοκίτρινοι στο Τρόοδος

12/06/2018

Στον ορεινό αγώνα «Garmin – Ice Power – Quantum Race – Troodos» αποστάσεων μαραθωνίου, 15χλμ. και 5χλμ. συνεχίστηκε την περασμένη Κυριακή στο Τρόοδος η δράση του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Σωματείο δρομέων  Dro.Me.A. Racing και το Σωματείο μας συμμετείχε με πολυμελή ομάδα.

Στην απόσταση του ορεινού μαραθωνίου πήραν μέρος οι Σπύρος Βασιλείου, Αντρέας Θεμιστοκλέους, Δημήτρης Δημητρίου και Πόλυς Παλαντζής, οι οποίοι τα πήγαν περίφημα και ολοκλήρωσαν τον αγώνα χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα.

Διένυσαν την απόσταση των 42.2χλμ. με υψομετρική διαφορά πέραν των 1,000 μέτρων. Πέρασαν μέσα από μονοπάτια του βουνού, βουνοκορφές, κοίτες ποταμών και του πυκνού πευκοδάσους του Τροόδους και έφτασαν μέχρι το ψηλότερο σημείο, την κορυφή «Όλυμπος».

Συγχαρητήρια και στους 4 μαραθωνοδρόμους μας.

Στην εξίσου αρκετά απαιτητική απόσταση των 15χλμ. αγωνίστηκαν οι Έφη Τσαγγαρίδη, Μαρία Παναγιώτου, Σάββας Νικολάου, Ιάκωβος Νικολάου, Παναγιώτης Παναγίδης, Σοφοκλής Σοφοκλέους, Γιώργος Άκλαδος, Αθανάσιος Αρχοντίδης ο Γιάννης Χριστοδουλίδης και Μιχάλης Ζιβανάρης.

Όλοι οι δρομείς μας είχαν πολύ καλή παρουσία και τερμάτισαν άνετα τον απαιτητικό αγώνα.

Στη μικρή απόσταση των 5χλμ. έτρεξε ο Λούης Βαλιαντής.

Επόμενοι αγώνες:
Το επόμενο σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου θα διεξαχθεί το Παγκύπριο πρωτάθλημα στίβου της Κ.Ο.Ε.Α.Σ. στο στάδιο "Τάσος Μάρκου" στο Παραλίμνι.
Το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ θα λάβει μέρος με τον αθλητή μας Στέλιο Τσιάρτα στο αγώνισμα των 1500 μέτρων και φιλοδοξεί εκτός από την ατομική επίδοση και παρουσία στην βαθμολογούμενη 6άδα.

Επίσης ο έφηβος πρωταθλητής μας Εμμανουήλ Λιμαντζάκης θα αγωνιστεί στα αγωνίσματα των 800 μέτρων και 3χλμ. μετά φυσικών εμποδίων αισιοδοξώντας για την διάκριση.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη
Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook