Δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα ομαδικής χρονομέτρησης

11/10/2018

Τη 2η θέση στο πρωτάθλημα ομαδικής χρονομέτρησης κατέκτησε η ποδηλατική ομάδα του ΑΠΟΕΛ στο χθεσινό βροχερό αγώνα που διεξήχθη στη Λάρνακα, απόστασης 63 χιλιομέτρων.

Ο ΑΠΟΕΛ εκπροσωπήθηκε από τους Κωνσταντίνο Αντωνίου (αρχηγός), Πολύβιο Γρηγοριάδη, Κυριάκο Λακκοτρύπη και Γιώργο Βάκχο, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά τερμάτισαν πίσω από την Elite και μπροστά από την Ομόνοια.

Ο αγώνας της ομαδικής χρονομέτρησης χαρακτηρίζεται ιδιαίτερος και είναι συνήθως ο τελευταίος της χρονιάς.  Όλες οι ομάδες συμμετέχουν με 4 αθλητές, οι οποίοι τρέχουν ταυτόχρονα και θα πρέπει να τερματίσουν τουλάχιστον οι τρεις. Ο χρόνος του πρώτου και του δεύτερου ουσιαστικά δεν μετράει, καθώς το αποτέλεσμα του συνόλου διαμορφώνεται σύμφωνα με το χρόνο που τερματίζει ο 3ος ποδηλάτης.

 Κύριοι χορηγοί της ομάδας είναι η BD Swiss, τα συμπληρώματα Vita Biotics και το κατάστημα Cyclo. Χορηγοί είναι επίσης το Perskindol, η M. Poumpouris electrical, το Pilides Eyeland και η ACS Courier.

Υποστηρίζουν η ΗΡΑ Constructions, τα ελαστικά Vitoria, η Garmin Cyprus, η DIMCO, το κτηματομεσιτικό REACT, το τυπογραφείο Cassoulides Master Printers, το περίπτερο Break Time, η G&P Studio και το Alexandrion Group.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook