Διακρίσεις και ατυχίες στον 6ο αγώνα κυπέλλου «Famagusta Sprint Race 2018»

29/05/2018

Δεκατέσσερεις ποδηλάτες εκπροσώπησαν το ΑΠΟΕΛ στον 6ο παγκύπριο αγώνα κυπέλλου «Famagusta Sprint Race 2018» που διεξήχθη την Κυριακή 27 Μαΐου στην πίστα «Achna Speedway». Πρώτη, δεύτερες και τρίτη θέση, ήταν ο απολογισμός του τμήματος.

Στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου ανέβηκε ο Πολύβιος Γρηγοριάδης και ο Κώστας Ριαλάς τερμάτισε 3ος στην κατηγορία Master 3.

Ο νεαρός Σάββας Ζένιου και ο Γιώργος Βάκχος κατέλαβαν την 2η θέση στην κατηγορία Εφήβων και Master 1 αντίστοιχα.

Άτυχοι οι Ψυσσιής και Αντωνίου

* Ο Κώστας Ψυσσιής 5 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της διαδρομής, βρισκόταν σε πολύ καλή θέση και διεκδικούσε με αξιώσεις θέση στο βάθρο, ωστόσο συγκρούστηκε με άλλο ποδηλάτη, έχασε τον έλεγχο και εγκατέλειψε. Υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι και κακώσεις σε όλο το σώμα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες.

Ευχόμαστε στον αθλητή μας ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

* Ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου 400 μέτρα πριν τον τερματισμό και ενώ βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση, του προέκυψε μηχανικό πρόβλημα (έσκασε το λάστιχο του ποδηλάτου) και τον οπισθοχώρησε στην 4η θέση.

Κύριοι χορηγοί της ομάδας είναι η BD Swiss, τα συμπληρώματα Vita Biotics και το κατάστημα Cyclo. Χορηγοί είναι επίσης το Perskindol, η M. Poumpouris electrical, το Pilides Eyeland και η ACS Courier.

Υποστηρίζουν η ΗΡΑ Constructions, τα ελαστικά Vitoria, η Garmin Cyprus, η DIMCO, το κτηματομεσιτικό REACT, το τυπογραφείο Cassoulides Master Printers, το περίπτερο Break Time, η G&P Studio και το Alexandrion Group.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook