Δυο πρωταθλήματα και δυο δεύτερες θέσεις

08/05/2017

Σημαντικές διακρίσεις είχε το τμήμα ποδηλασίας ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα δρόμου αντοχής που διεξήχθη την Κυριακή 07 Μαΐου στην περιοχή Αναλιώντα.

Τον ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησαν οχτώ ποδηλάτες και οι τέσσερεις κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο. Δυο πρώτες και ισάριθμες δεύτερες θέσεις ήταν ο απολογισμός του τμήματος.

Η σημαντικότερη διάκρισης προήλθε από τον Πολύβιο Γρηγοριάδη που τερμάτισε 1ος στην Κατηγορία Master 3 και Overall και φόρεσε τη φανέλα του πρωταθλητή. Ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε ακόμα ένα πρωτάθλημα, με τον Σάββα Ζένιο στους Παίδες. Ο νεαρός ποδηλάτης της ομάδας μας παρέλαβε και το κύπελλο που κατέκτησε την περασμένη Παρασκευή, αλλά λόγω ένστασης δεν έγινε η απονομή.

Παράλληλα, η Ελένη Ανδρέου και ο Κώστας Ριαλάς τερμάτισαν δεύτεροι στην Κατηγορία Κορασίδων και Master 3 αντίστοιχα. Ο Ριαλάς πανηγύρισε ακόμα μια διάκριση, την 3η θέση στην Κατηγορία Overall.

Ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου ήταν ο μεγάλος άτυχος της ημέρας. Αν και βρισκόταν στις πρώτες θέσεις του αγώνα και σε τροχιά μεταλλίου, δυστυχώς εγκατέλειψε στον 4ο γύρο, λόγω μηχανικού προβλήματος. Συγχαρητήρια αξίζουν και οι υπόλοιποι αθλητές του τμήματος που δεν διακρίθηκαν.

Η πολύ καλή δουλειά και οι σκληρές προπονήσεις που ακολουθούν, σίγουρα θα ανταμειφθούν στο μέλλον.

 

 

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER