Εφτά αθλητές μας διακρίθηκαν στα "Ευαγόρια"

12/03/2018

Δεκαεφτά ποδηλάτες εκπροσώπησαν τον ΑΠΟΕΛ στον 1ο αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου που διεξήχθη την Κυριακή 11 Μαρτίου στην Πάφο και ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του αγωνιστή της ΕΟΚΑ Ευαγόρα Παλλικαρίδη. Εφτά εκ των αθλητών μας ανέβηκαν στο βάθρο, με τον απολογισμό να είναι 1 πρώτη, 4 δεύτερες και 2 τρίτες θέσεις. 

Στην κατηγορία Master 3 η ομάδα μας έκανε το «1-2». Ο Κώστας Ριαλάς τερμάτισε στην 1η θέση και ακολούθησε ο Πολύβιος Γρηγοριάδης.

Ο Κυριάκος Λακκοτρύπης κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία Master 1, ενώ ο Κώστας Ψυσσιής την 3η θέση στην κατηγορία Master 2.

Οι δυο νεαροί αθλητές μας, ο Σάββας Ζένιου και η Ελένη Ανδρέου τερμάτισαν στη 2η θέση στην κατηγορία Εφήβων και Κορασίδων αντίστοιχα.

Τέλος ο Σταύρος Τρύφωνος κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία CFA 39+.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ποδηλατικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ είναι την προσεχή Κυριακή 18 Μαρτίου στον αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας Άρωνας MTB.

Χορηγοί του τμήματος Ποδηλασίας είναι: BDSWISS, CYCLO SHOP, PILIDES EYELAND, PERSKINDOL, VITABIOTIGS, VITTORIA TYRES,  GARMIN CYPRUS, ACS COURIER, HPA CONSTRUCTIONS, DIMCO, CASSOULIDES MASTER PRINTERS, REACT ESTATE, ALEXANDRION GROUP, G&P STUDIO, BREAK TIME CONVENIENCE STORE., M. Poumpouris electrical

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook