Εκμάθηση κολύμβησης ΑΠΟΕΛ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές

28/02/2017

Το Τμήμα Κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την έναρξη του νέου κύκλου εγγραφών για όλα τα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει εντάξει πρόσφατα στο προπονητικό του τιμ την διακεκριμένη προπονήτρια κολύμβησης Natallia Baranovskaya, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας στα τμήματα υποδομής με την άμεση εφαρμογή ενός νέου αναπτυξιακού προγράμματος κολύμβησης. Το νέο πρόγραμμα του Τμήματος Κολύμβησης του Σωματείου μας, συμπεριλαμβάνει τμήματα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά από 5 χρονών και άνω όλων των επιπέδων (αρχάρια και προχωρημένα) καθώς και προετοιμασία των παιδιών για την αγωνιστική ομάδα.

Το Τμήμα Κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ, λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, θα ήθελε να ενημερώσει τον κόσμο ότι έχει δημιουργήσει επιπρόσθετα Τμήματα Εκμάθησης Κολύμβησης για παιδιά, έτσι ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει όλους όσους επέλεξαν το Τμήμα του Σωματείου μας για να εγγράψουν τα παιδιά τους.

Τα μαθήματα διεξάγονται καθημερινά και ο κάθε γονιός μπορεί να επιλέξει τις ημέρες και ώρες που τον βολεύουν, αναλόγως πάντοτε και τη διαθεσιμότητα.

Το Τμήμα Κολύμβησης ΑΠΟΕΛ δημιουργήθηκε πριν από 4 χρόνια και κατάφερε να προσελκύσει περισσότερα από 300 παιδιά/κολυμβητές, τα οποία συμμετέχουν στις προαγωνιστικές και αγωνιστικές ομάδες του Σωματείου μας, αλλά και στα διάφορα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης.

Γράψτε τώρα τα παιδιά σας στον ΑΠΟΕΛ και δώστε τους την ευκαιρία να μάθουν να κολυμπούν σωστά με βάση το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα κολύμβησης που ξεκίνησε το Τμήμα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 96-260487

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER