Εννέα διακρίσεις στον 9ο αγώνα κυπέλλου

12/09/2019

Εννέα από τους 12 αθλητές του ΑΠΟΕΛ διακρίθηκαν στον 9ο αγώνα παγκύπριου κυπέλλου «Aek Idaliou Circuit 2019» που διεξήχθη την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, το ποδηλατικό τμήμα του Σωματείου μας πανηγύρισε 3 πρώτες θέσεις, 4 δεύτερες και 2 τρίτες.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Πολύβιος Γρηγοριάδης, ο οποίος τερμάτισε στην 1η θέση στην κατηγορία του, αλλά και στην Overall. Στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου ανέβηκε για ακόμη μια φορά η Anastasia Chulkova στις Γυναίκες.

Τη 2η θέση κατέκτησαν η Ελένη Ανδρέου στις Κορασίδες, ο Λοΐζος Χατζηπαυλής στους  Παίδες και ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου στην κατηγορία Master 1.
Στην 3η θέση τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Θυμίδης στην κατηγορία Men Elite.

Ο υπεύθυνος του τμήματος Μιχάλης Πουμπουρής πανηγύρισε την 1η θέση στην κατηγορία CFA35+ και ακολούθησε ο Βάσος Ανδρέου, συμπληρώνοντας το δίδυμο.

Ευχαριστίες στους χορηγούς του τμήματος: Poumpouris electrical, Bdswiss, Perskindol, VITABIOTICS, CVS, pilides eyeland, CYCLO SHOP, HPA construction, REACT Estates, Cassoulides Masterprinters, Μaouris Οikoset, GARMIN CYPRUS, Synapsis Cyprus, Delorbis, Winmasters, ACS Courier.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook