Επιστροφή στις νίκες με θετική εμφάνιση

10/03/2018

Η αντίδραση ήταν σωστή μετά την ήττα στο ντέρμπι από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Η ομάδα χειροσφαίρισης του Σωματείου μας επικράτησε με 35-29 της Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα σφραγίζοντας σε μεγάλο βαθμό την 3η θέση στον πίνακα.

Η ομάδα μας ήταν σοβαρή, αγωνιστικά πειθαρχημένη και παρά την φιλότιμη προσπάθεια του αντιπάλου δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι θετικό. Μπήκε δυνατά στο παρκέ και έχοντας τις λύσεις σε άμυνα και επίθεση πήρε το προβάδισμα από το ημίχρονο με 17-12.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ανδρέα Φωτίου που πέτυχε 9 τέρματα κατέκτησε δίκαια το ροζ φύλλο του αγώνα.

Ημίχρονο 17-12

Τελικό: 35-29

ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ: Μιχάλης Καϊλης, Χρίστος Χρυσάνθου 3, Νεκτάριος Στυλιανού 6, Χάρης Χατζηγιάννης 1, Πέτρος Προκοπίου 1, Ιωάννης Αναστασίου2, Χρίστος Χατζηεφραίμ 4, Κωνσταντίνος Χατζηεφραίμ 3, Ανδρέας Χατζησάββας 2, Ανδρέας Φωτίου 9, Στέφανος Φτερακίδης, Συμεών Χατζηδάκης, Κλεάνθης Χαραλάμπους, Ρένος Παπανικολάου 2, Ανδρέας Παπαλαμπριανού, Νικόλας Γεωργίου 1.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook