Επιτυχής ο πρώτος αγώνας

18/01/2016

Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε εντυπωσιακή παρουσία, λαμβάνοντας μέρος με 10 αθλητές. Ο 30ος αγώνας δρόμου  «Μάρκου Δράκου» απόστασης πέντε χιλιομέτρων διεξήχθη στις 16 Ιανουαρίου 2016 και ήταν αφιερωμένος στον αείμνηστο ήρωα της ΕΟΚΑ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΣΕΚ. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τη ΣΕΚ και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Άμυνας κ. Χριστόφορου Φωκαίδη. Τρεις αθλητές μας διακρίθηκαν στις ηλικιακές κατηγορίες τους. Τιμήθηκε ο ΑΠΟΕΛ για τη συμμετοχή του!

 Η Ανθή Μουρατίδου τερμάτισε 1η στην κατηγορία Γυναικών 15-35, ο Στέλιος Στυλιανού 1ος στα σώματα ασφαλείας και ο Πόλυς Παλαντζής 3ος στην κατηγορία Ανδρών 30-39.

Συμμετείχαν επίσης οι Αντρέας Θεμιστοκλέους, Λούης Βαλιαντής, Χριστόδουλος Παπαευτυχίου, Σίμων Σίμωνος, Δημήτρης ΔημητρίουΜπενάκης Παύλος και Ελένη Νεοκλέους.

 ΑΠΟΕΛ και στο Ντουμπάι

Ο επόμενος αγώνας για τους Δρομείς μας θα λάβει χώρα στο Ντουμπάι. Ο Χρίστος Γιωργαλλάς θα τρέξει την προσεχή Παρασκευή (22/01) στο πλαίσιο του «Dubai Marathon» , τη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων.

Τρέξτε και με τη γαλαζοκίτρινη

Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο  22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER