Γαλαζοκίτρινες διακρίσεις σε Λευκωσία και Αγία Νάπα

05/12/2018

Με διακρίσεις στους αγώνες που έλαβαν χώρα στο πάρκο Αθαλάσσας και στην Αγία Νάπα, συνεχίστηκε η δράση του τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ το περασμένο σαββατοκύριακο 01 και 02 Δεκεμβρίου.

Μαραθώνιος Αγίας Νάπας

Το Σάββατο διεξήχθη ο Μαραθώνιος Αγίας Νάπας που διοργάνωσε το τριαθλητικό σωματείο «Νηρέας». Ο ΑΠΟΕΛ εκπροσωπήθηκε από δυο αθλητές στον Ημιμαραθώνιο δρόμου, με τον Σάββα Νικολάου να κατατάσσεται στην 7η θέση της Γενικής Κατάταξης και 1ος Κύπριος.

Run With Us – Πάρκο Αθαλάσσας, Λευκωσία

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο 11ος ετήσιος αγώνας «Run With Us – Societe Generale Bank» που διοργάνωσε το Σωματείο δρομέων Dro.Me.Α. Racing στο δασικό πάρκο Αθαλάσσας στη Λευκωσία.

Πέραν των 25 αθλητών έδωσαν μαζικό παρών και έντονο γαλαζοκίτρινο χρώμα στον αγώνα. Οι δρομείς μας έτρεξαν σε όλες τις αποστάσεις (1, 5, 7,7. και 10χλμ) και πέτυχαν ατομικές διακρίσεις.

Αξιοσημείωτες οι παρουσίες του έφηβου Ιωάννη Παπαευτυχίου που τερμάτισε 1ος στην απόσταση του 1 χιλιομέτρου και του Yahya Muhamud και κατέκτησε τη 2η θέση στα 5 χιλιόμετρα. Επίσης, αρκετοί αθλητές μας πέτυχαν πρωτιές και διακρίσεις στις ηλικιακές τους κατηγορίες.

Επόμενοι αγώνες:

Την επόμενη Κυριακή το τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ θα λάβει μέρος σε αγώνα δρόμου στο Λονδίνο.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη

Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 16:00).

Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ. Ευχαριστίες στον Σταύρο Κακκουρίδη για το φωτορεπορτάζ από τον αγώνα στο πάρκο Αθαλάσσας.

Βρείτε μας στο Facebook στη σελίδα «APOEL runners – ΑΠΟΕΛ τμήμα δρομέων» και στο Instagram «apoel_runners»

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook