Γιανναράς: «Έτοιμοι για τη νίκη»

20/11/2015

Η επιστροφή στις νίκες αποτελεί το μοναδικό στόχο για την καλαθοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ ενόψει του αποψινού αγώνα (19:00) με τον Απόλλωνα στο κεκλεισμένων των θυρών Λευκόθεο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στη χθεσινή προπόνηση προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού με τον Μπιγκς και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Ο Αμερικανός φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις και ακολουθεί εντατικές θεραπείες ώστε να προλάβει τον αγώνα. 
Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ μίλησε ο τεχνικός της ομάδας μας. Ο Παναγιώτης Γιανναράς ανέφερε ότι η ομάδα είναι έτοιμη και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νίκη. 

«Νιώθουμε απόλυτα έτοιμοι για τον αποψινό αγώνα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δουλέψαμε στα κενά διαστήματα που παρουσιάσαμε στο 3ο δεκάλεπτο του προηγούμενου παιχνιδιού με απώτερο στόχο να μην εμφανιστούν ξανά. Απέναντι στον Απόλλωνα στοχεύουμε στη νίκη. Μελετήσαμε αρκετά τον αντίπαλο και θα επιδιώξουμε να τον χτυπήσουμε στις αδυναμίες του. Ο αντίπαλος είναι σε καλό δρόμο και έρχεται με αυτοπεποίθηση, γεγονός που κάνει τον αποψινό αγώνα δύσκολο και πιο σημαντικό». 

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER