Γιώργος Αλεξίου: «Θα παραμείνω κοντά στην ομάδα»

21/07/2016

Αποτέλεσε μέλος και αρχηγός του τμήματος Φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ από την ημέρα λειτουργίας του, εντούτοις οι αυξημένες επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις τον οδήγησαν να βάλει τέλος στην πετυχημένη καριέρα του.

Ο Γιώργος Αλεξίου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ και τόνισε ότι αποχωρεί γεμάτος περηφάνια που υπηρέτησε και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα μας να κατακτήσει όλους τους τίτλους τα τελευταία τρία χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού

«Αποχωρώ με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις από τον ΑΠΟΕΛ. Αποχωρώ γεμάτος περηφάνια που υπηρέτησα με αφοσίωση την ομάδα και έδωσα τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της. Δυστυχώς, οι αυξημένες επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις, με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Άρχισα και ολοκλήρωσα την καριέρα μου  σε μια ομάδα που αγάπησα και συνδέθηκα»

Σκέφτεσαι να ξανά ασχοληθείς στο μέλλον με το Φούτσαλ;

«Σαν ποδοσφαιριστής όχι. Έκλεισα την καριέρα μου στον ΑΠΟΕΛ και δεν πρόκειται να αγωνιστώ σε άλλη ομάδα. Θα παραμείνω κοντά στην ομάδα και θα εύχομαι μόνο επιτυχίες και τίτλους».

Οι αλλαγές της ομάδας θα είναι ελάχιστες τη νέα περίοδο. Πιστεύεις ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να διατηρήσει τα κεκτημένα.

«Είμαι σίγουρος. Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, έχει ομοιογένεια, ποιότητα και εμπειρία για να κατακτήσει και τη νέα περίοδο τους τίτλους».

Καταλήγοντας, ο Γιώργος Αλεξίου ένιωσε την ανάγκη να στείλει τις ευχαριστίες του.

«Ευχαριστώ όλους όσους πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να στείλω στον κ. Γιώργο Πλατή, στον πρώην προπονητή της Εθνικής Κύπρου κ. Γιάννο Μυλωνά, στους συμπαίχτες μου και στην οικογένεια μου. Θα ήθελα να ευχαριστώ ξεχωριστά και από τα βάθη της καρδιάς μου, τη σύζυγο μου, η οποία στηρίζει συνεχώς τις αποφάσεις μου».   

Ο Γιώργος Αλεξίου εντάχθηκε στο τμήμα Φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ την περίοδο 2013/14. Κέρδισε δίκαια το περιβραχιόνιο του αρχηγού, το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος της καριέρας του. Πανηγύρισε με τη γαλαζοκίτρινη τρία νταμπλ, ένα σούπερ καπ και ευρωπαϊκές νίκες.

Διετέλεσε διεθνής με την Εθνική Ανδρών, ενώ τα δυο πρώτα χρόνια αναδείχθηκε 10ος και 11ος καλύτερος κύπριος αθλητής.  

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER