Χιλιάδες μικροί και μεγάλοι μυήθηκαν στα σπορ του ΑΠΟΕΛ

27/11/2017

Χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ, μικροί και μεγάλοι, είχαν την Κυριακή (26/11) την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά των περισσότερων εκ των δεκατριών σπορ του καλλιεργεί ο ΑΠΟΕΛ. Μπάσκετ, βόλεϊ, φούτσαλ, χάντμπολ, ποδηλασία, τμήμα δρομέων και τοξοβολία βρέθηκαν στο Fan Day στο ΓΣΠ και δίδαξαν σε μικρούς και μεγάλους τη μαγεία των αθλημάτων.

H Papa John’s Pizza μοίρασε δωρεάν πίτσες και εκπτωτικά κουπόνια σε όσους ευστοχούσαν σε σουτ ελευθέρων βολών, υπό την καθοδήγηση αθλητών, αθλητριών και προπονητών του ΑΠΟΕΛ, ενώ τις ικανότητές τους στο μπάσκετ δοκίμασαν επίσης οι ποδοσφαιριστές Ρουέδα και Άδωνη.

Οι πετοσφαιριστές έδωσαν στους μικρούς τους φίλους εισιτήρια για τον ευρωπαϊκό αγώνα της Τετάρτης (29/11 – 19:00) στο Λευκόθεο, απέναντι στην Μπακού, ενώ τους έδειξαν μερικά από τα μυστικά του αθλήματος. Την ευκαιρία να σουτάρουν απέναντι στους τερματοφύλακες της ομάδας Φούτσαλ είχαν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, ενώ το τμήμα Χάντμπολ έδωσε μερικά tips στους  επίδοξους αθλητές της ακαδημίας του σωματείου.  Το ενδιαφέρον του κόσμου κέντρισε και η τοξοβολία.

Αρχηγοί και εκπρόσωποι των ομάδων μπάσκετ, φούτσαλ, βόλεϊ, χάντμπολ, τοξοβολίας, ποδηλασίας και δρομέων, μαζί με τους αρχηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας και τους προέδρους του Σωματείου και της Εταιρείας, έσβησαν τα κεράκια στην τούρτα των 91ων γενεθλίων.

Αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον του κόσμου και για τα προϊόντα του Σωματείου, που προμηθεύτηκε από στη διάρκεια του Fan Day τόσο το φούτερ όσο και την επίσημη εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ.

 

Gallery

Fan Day στο ΓΣΠ - 26/11/17
Διαγωνισμός ΑΠΟΕΛ - Papa John's (Νοε 2017)

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook