Η δράση του ακούραστου τμήματος

26/04/2019

Με το 10ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο στην Αθήνα, τον 1ο Asgata Ultra, τον «Omodos Cross Xenion Race» και τον αγώνα για την Αθέατη Αναπηρία στο Πάρκο Αθαλάσσας, συνεχίστηκε η δράση του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ το σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου.

Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Την Κυριακή 21 Απριλίου ο Ανδρέας Αρχοντίδης έτρεξε με μεγάλη επιτυχία στο 10ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Ο Ανδρέας είναι μόνιμος κάτοικος Αθήνας και εκπροσωπεί επάξια τον ΑΠΟΕΛ στη μητέρα πατρίδα.

Asgata Ultra
Το Σάββατο 20 Απριλίου 6 αθλητές μας έτρεξαν στον 1ο Asgata Ultra στην απόσταση των 16χλμ.

Αγώνας Αθέατης Αναπηρίας
Το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το φιλανθρωπικό αγώνα για την Αθέατη Αναπηρία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Πάρκο Αθαλάσσας. Περισσότεροι από 15 δρομείς στήριξαν το σύνδεσμο της Αροδαφνούσας.

Omodos Cross Xenion Race
Η νεαρή Μυρτώ Ιωάννου εκπροσώπησε τον ΑΠΟΕΛ στο Omodos Cross Xenion Race. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας της Μυρτώς με τα γαλαζοκίτρινα.

Επόμενοι αγώνες
Την Κυριακή 28 Απριλίου το Τμήμα Δρομέων θα δώσει βροντερά το παρόν του με πέντε αθλητές στον Μαραθώνιου του Λονδίνου.

Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ
Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 96 700 100.

Χορηγοί/Υποστηρικτές
Θερμές ευχαριστίες στoν Μέγα Χορηγό μας ICE Power και στους υποστηρικτές μας Compressport Cyprus, Pulsin Protein Bars, Cyprus Theopisti Nut Butters, και Pro-Αction.

Ευχαριστίες ακόμη στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook