Καλύτερος Έφηβος ο Νικόλας Ιωαννίδης

09/02/2016

Μεγάλη διάκριση για τον αθλητή του ΑΠΟΕΛ Νικόλα Ιωαννίδη στις Ετήσιες Βραβεύσεις της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής των Καλύτερων Εφήβων και Νεανίδων που έγιναν τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Ολυμπιακού Μεγάρου. Ο Νικόλας Ιωαννίδης βραβεύτηκε ως ο καλύτερος έφηβος αθλητής στο Μοντέρνο Πένταθλο - Δίαθλο. 

Ο νεαρός αθλητής του ΑΠΟΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, αναδείχθηκε πρωταθλητής Κύπρου και επιπρόσθετα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Youth B με την Εθνική Κύπρου στους  Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Μοντέρνου Διάθλου / Τριάθλου, οι οποίοι διεξήχθησαν στην Τουρκία (28-31/10) .

Ο Νικόλας Ιωαννίδης είναι κολυμβητής του Τμήματος Κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ και διαγωνίζεται κυρίως στις μεγάλες  αποστάσεις 400, 800 και 1500 μέτρα ελεύθερο. Πέρυσι στο ατομικό πρωτάθλημα κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία 800 αντρών και νέων, την 3η θέση στους διασωματειακούς στην κατηγορία αντρών στα 1500 μέτρα και την 1η θέση στα 1500 στην κατηγορία νέων.

Ο Νικόλας Ιωαννίδης συμμετείχε επίσης με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ  στους αγώνες ανοικτής θάλασσας τον περασμένο Οκτώβριο κατακτώντας την πρώτη θέση στα 2500 και 5000 μέτρα στην κατηγορία Αντρών. 

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER