Κατάθεση ψυχής και συμπαράστασης

18/03/2016

Ο ΑΠΟΕΛ πανηγυρίζει από το βράδυ της Πέμπτης το 3ο συναπτό πρωτάθλημα Σάλας στη σύντομη ιστορία του. Η ομάδα μας, κέρδισε την Ανόρθωση στο «Κίτιον» με 2-1 και κατέκτησε τον τίτλο, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Το τμήμα Σάλας του ΑΠΟΕΛ αφιέρωσε τη χθεσινοβραδινή νίκη στον ποδοσφαιριστή μας Mario Ossorio, που την Τετάρτη έχασε τον αγαπημένο του παππού.

Ο Ισπανός, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την ομάδα μας, αλλά εγκλιματίστηκε από την πρώτη στιγμή και νιώθει τον ΑΠΟΕΛ σαν τη δεύτερη οικογένεια του.

Παρά τη θλίψη που ένιωθε -και νιώθει- για το χαμό του παππού του, ο Ossorio συνόδευσε την ομάδα μας στο χθεσινό ντέρμπι κορυφής προκειμένου  να ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαιχτών του για το διπλό – τίτλου.

Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές, από την πρώτη στιγμή συμπαραστάθηκαν στον Ossorio και ήθελαν τη νίκη για έναν επιπλέον λόγο. Να την αφιερώσουν στον Ισπανό.

Ο άτυχος της ομάδας μας, ο αρχηγός Leo, λίγο προτού βγει ο ΑΠΟΕΛ στον αγωνιστικό χώρο, μίλησε στα αποδυτήρια και τόνισε: «Απόψε θέλουμε τη νίκη για δυο λόγους. Να κατακτήσουμε τον τίτλο και να την αφιερώσουμε στον Mario».

Η επιθυμία έγινε πράξη. Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την Ανόρθωση με 2-1 κατέκτησε τον τίτλο και ταυτόχρονα απάλυνε για λίγο τη πληγή του Ossorio.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook