«Κάθε τίτλος για τον ΑΠΟΕΛ είναι σημαντικός»

21/04/2016

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της Ομοσπονδίας η διάσκεψη Τύπου για τον αυριανό τελικό Φούτσαλ ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωσης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 20:00.

Τους εκπροσώπους των διαγωνιζομένων ομάδων εκ μέρους της ΚΟΠ καλωσόρισε ο κ. Κώστας Μιχαηλίδης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.
 
«Συγχαίρω τις ομάδες για την επιτυχία τους να φτάσουν στον τελικό και ευχή όλων μας είναι να διεξαχθεί ένας σπουδαίος αγώνας όπου θα επικρατήσει η αθλητοπρέπεια και ο καλύτερος να είναι και ο νικητής. Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή ο νικητής πάνω από όλα πρέπει να είναι το άθλημα».
 
Ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος Φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ κ. Πανίκος Παναγιώτου επισήμανε:
 
«Συγχαίρουμε την Ανόρθωση για την εξαιρετική της δουλειά και με την αναβαθμισμένη παρουσία της ανεβαίνει το επίπεδο του αθλήματος. Θα την αντιμετωπίσουμε με τον ανάλογο σεβασμό γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε το τρόπαιο σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του Φούτσαλ και είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας όπου θα κυριαρχήσει η αθλητοπρέπεια».

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Χρυσόστομος Χρυσοστόμου τόνισε:
 
«Ο τελικός πρέπει να είναι γιορτή για το άθλημα. Θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες με αρκετό κόσμο και εύχομαι να διεξαχθεί ένας σπουδαίος αγώνας για να τον χαρεί ο κόσμος που θα βρίσκεται στο γήπεδο.
 
Πετύχαμε στους δύο στόχους μας με την κατάκτηση του Super Cup και του Πρωταθλήματος, τώρα κυνηγούμε και το Κύπελλο. Κάθε τίτλος για τον ΑΠΟΕΛ είναι σημαντικός. Είμαστε έτοιμοι και από αγωνιστικής και ψυχολογικής πλευράς. Τα μεταξύ μας παιχνίδια στο Πρωτάθλημα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας και ο αυριανός».

Ο αρχηγός της ομάδας μας Λέο, δήλωσε:

«Μας περιμένει ένας εξαιρετικά δύσκολος τελικός με δύο ανταγωνιστικές ομάδες. Θα είναι ο πιο ανταγωνιστικός τελικός από τότε που βρίσκομαι στην Κύπρο».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook