Καθιερώνεται στα ψηλά και το Μπόουλινγκ

23/05/2017

Το τμήμα Μπόουλινγκ του ΑΠΟΕΛ χρονιά με χρονιά παρουσιάζεται καλύτερο και αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι διακρίσεις της ομάδας.

Την περασμένη Κυριακή 21 Μαΐου ο ΑΠΟΕΛ έλαβε μέρος στο παγκύπριο κύπελλο που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Cosmic Bowling στην Πάφο και τερμάτισε στη 2η θέση. Έχασε από την περσινή κάτοχο του τροπαίου, την ομάδα των G Force, αλλά η παρουσία του τμήματος στον τελικό χαρακτηρίζεται μεγάλη επιτυχία αν ληφθούν υπόψη όλα τα δεδομένα και το γεγονός ότι συμμετείχαμε για πρώτη φορά σε παγκύπριο τελικό.

Η πορεία της ομάδας στο τουρνουά
Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε στην προημιτελική φάση τους Shadows με 305 κορύνες διαφορά και στα ημιτελικά απέκλεισε δύσκολα και μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι την ομάδα των THE COPS με 35 κορύνες.

Στον τελικό οι γαλαζοκίτρινοι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την περσινή κυπελλούχο G Force. Η ανωτερότητα του αντιπάλου, η απειρία της ομάδας μας σε τέτοιο επίπεδο και η κούραση των παιχτών, άλλαξε τις ισορροπίες του τελικού και το τρόπαιο κατέληξε στην ομάδα των G Force με 263 κορύνες.

Οι κορυφαίοι του ΑΠΟΕΛ στο τουρνουά ήταν η αρχηγός Γιόλα Παστού, ο Κυριάκος Τσουλούπας και ο Γιώργος Αναστασίου.

Συγχαρητήρια αξίζουν όλοι. Η τεχνική ηγεσία και οι παίχτες που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση του τμήματος.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook