Κέρδισε την Ανόρθωση και παρέμεινε στην κορυφή

08/03/2018

Σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι το ΑΠΟΕΛ κέρδισε την Ανόρθωση με 3-1 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Μπόουλινγκ, παρέμεινε στην κορυφή και διατήρησε τη διαφορά των 2,5 βαθμών από την ομάδα των RNB.

Στο 1ο παιχνίδι η ομάδα μας παρουσιάστηκε νευρική, υπέπεσε σε κάποια λάθη στη 2η μπαλιά και επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει διαφορά. Οι παίχτες του Κώστα Μίτσιγγα αντέδρασαν και παρά τη μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψουν στη διεκδικήση του παιχνιδιού δεν τα κατάφεραν.

Στο ξεκίνημα του 2ου παιχνιδιού η ομάδα μας δεν ήταν συγκεντρωμένη και μπροστά στο φάσμα της οδυνηρής ήττας αντέδρασε αποτελεσματικά αυτή τη φορά, κέρδισε στο τελευταίο frame και τον πόντο και ταυτόχρονα κάλυψε τη διαφορά του 1ου παιχνιδιού. 

Το 3ο παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, αλλά νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα μας, χάρη στις τελευταίες εκπληκτικές μπαλιές του Κυριάκου Τσουλούπα και της αρχηγού Γιόλας Παστού. Οι δυο παίχτες εμφανίστηκαν ψύχραιμοι σε καίρια σημεία του παιχνιδιού, έκαναν τα strikes και χάρισαν τη νίκη στο ΑΠΟΕΛ.

Εκτός από τον Κυριάκο Τσουλούπα και την Γιόλα Παστού, πολύ καλή εμφάνιση είχε και ο Στέφανος Στέφου.

Την ερχόμενη Δευτέρα η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη των Aradippou Bowlers.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook