«Κλείδωσε» τον Χρυσοστόμου ο ΑΠΟΕΛ

08/08/2018

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πετοσφαιριστή Γιώργο Χρυσοστόμου.

Ο 30χρoνος κεντρικός, αναδείχθηκε στην ομάδα της Ανόρθωσης με την οποία πανηγύρισε πάρα πολλούς τίτλους με πιο πρόσφατο το νταμπλ της σεζόν 2013-14. Την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Παφιακού κατακτώντας το κύπελλο. Πέρυσι αποκτήθηκε από την ομάδα μας και οι παρουσίες του έκριναν επιβεβλημένη την παραμονή του.

Ευχόμαστε στο Γιώργο καλή επιτυχία και να πανηγυρίσει τίτλους και με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Ο Γιώργος είναι από τους κορυφαίους Κύπριους πετοσφαιριστές και το γεγονός πως θα τον έχουμε κοντά μας και φέτος αποτελεί κλειδί για το χτίσιμο της ομάδας. Οι ποιοτικοί Κύπριοι πετοσφαιριστές αποτελούν τη μισή επιτυχία μιας ομάδας»

Από την πλευρά του ο Χρυσοστόμου τόνισε: « Η ατομική ανέλιξη και εξέλιξη επέρχεται μέσω της πορείας για ομαδική διάκριση. Παραμένω στον ΑΠΟΕΛ διότι η εκπλήρωση της προσωπικής μου υπόσχεσης συνάδει με το γενικότερο όρο της ατομικής ανάδειξης ενός αθλητή που είναι η κορυφή!».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook