Κορυφή, τουρνουά φιλίας και μετάλλια στους Μεσογειακούς Αγώνες

04/04/2017

Έπειτα από διακοπή δυο εβδομάδων, επανήρχισε την Δευτέρα 03 Απριλίου το πρωτάθλημα Μπόουλινγκ. Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε εύκολα την αντίστοιχη των Crocodiles με 4-0 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα μας έπαιξε ωραίο μπόουλινγκ και στα τρία παιχνίδια και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο στον αντίπαλο να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της. Πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποίησαν οι Μάριος Παναγή, Θέος Αναστασίου και Βαλάντης Γιακουμής.

Εξαιρετικός στο τουρνουά φιλίας
Το περασμένο σαββατοκύριακο 01 και 02 Απριλίου ο ΑΠΟΕΛ έλαβε μέρος στο φιλικό τουρνουά φιλίας, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις του Rock N Bowl. Φέτος συμμετείχαν συνολικά 8 ομάδες και ο ΑΠΟΕΛ τα πήγε εξαιρετικά.

Το τουρνουά είχε αρκετές ιδιαιτερότητες και πολλές ατομικές και ομαδικές διακρίσεις. Η ομάδα μας παρά την απουσία της αρχηγού Γιόλας Παστού, η οποία συμμετείχε στους Μεσογειακούς Αγώνες με τα χρώματα της Κύπρου, παρουσιάστηκε πάρα πολύ δυνατή και κατέκτησε τη 2η θέση στη Γενική κατάταξη.

Βραβεύτηκε επίσης ως η ομάδα
1. Με τον καλύτερο μέσο όρο
2. Με τα περισσότερα στράικ
3. Το καλύτερο παιχνίδι Dynamic Baker
4. Το καλύτερο παιχνίδι Thunder Baker 

Δυο μετάλλια η αρχηγός  
Με δυο μετάλλια, ένα αργυρό στο σύνολο όλων των αγωνισμάτων και ένα χάλκινο στην κατηγορία Master Γυναικών, επέστρεψε η αρχηγός του ΑΠΟΕΛ Γιόλα Παστού από τους Μεσογειακούς αγώνες που διεξήχθησαν στην Σλοβενία από τις 26 Μαρτίου μέχρι τις 02 Απριλίου. Η Γιόλα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τα χρώματα της Κύπρου και απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά όλα είναι πιθανά.

Τα μετάλλια στους Μεσογειακούς Αγώνες ήταν το επιστέγασμα των κόπων και των θυσιών της αρχηγού μας, την οποία συγχαίρουμε και της ευχόμαστε αντάξιες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook