Λ. Λαζάρου: «Να δημιουργήσουμε το μέλλον»

02/09/2015

Με επαγγελματικό πλάνο και όραμα άρχισαν την Τρίτη (01/09) οι εγγραφές και οι προπονήσεις των ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ στην καλαθόσφαιρα, όπου μπορούν να αγωνιστούν αγόρια και κορίτσια, 5 έως 14 χρόνων. Λειτουργούν πέντε κλιμάκια: Γέρι, Λατσιά, Έγκωμη, Ακρόπολη και Λακατάμια (Αγ. Στυλιανός). Πληροφορίες στο 99581246, 99488845.

Οι υπεύθυνοι και προπονητές του τμήματος, στοχεύουν να δώσουν τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά προκειμένου να μάθουν τα μυστικά της πορτοκαλί μπάλας, να εξελιχθούν και να αποτελέσουν τους μελλοντικούς καλαθοσφαιριστές της Ανδρικής ομάδας. 

«Ευχόμαστε να έχουμε καλή και επιτυχημένη χρονιά. Ξεκινάμε με όραμα και υψηλούς στόχους. Θέλουμε και θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε το μέλλον της ομάδας στην καλαθόσφαιρα», δήλωσε αρχικά ο Λάζαρος Λαζάρου.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών κάλεσε τους γονείς και τα παιδιά να εμπιστευτούν τον ΑΠΟΕΛ και εξήγησε τους λόγους.

«Ο Κύπριος καλαθοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην αφάνεια και πρέπει να αναδειχτεί. Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να το πετύχει. Λειτουργούμε με επαγγελματικό πλάνο και όραμα για ένα και μόνο αποτέλεσμα. Να προωθήσουμε όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες στην Ανδρική ομάδα. Όλες οι ομάδες μας, απαρτίζονται από επαγγελματίες προπονητές και έτοιμους να δώσουν την κατάλληλη βοήθεια».

Καταλήγοντας, ο κ. Λαζάρου έθιξε ακόμα μια σημαντική παράμετρο. Όπως ανέφερε, οι ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ στοχεύουν να διδάξουν -και το απαραίτητο για τους αθλητές μάθημα- το ευ αγωνίζεσθαι.

«Το ευ αγωνίζεσθαι είναι απαραίτητο για όλους τους αθλητές και οι ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ θα επιχειρήσουν να το διδάξουν κατά γράμμα στα παιδιά. Είναι υποχρέωση μας να καλλιεργούμε τις αξίες του αθλητικού πνεύματος»r

Προπονητές των ακαδημιών είναι οι Βασίλης Κούννας (Λατσιά), Λώρης Στυλιανού (Γέρι), Μιχάλης Πετρίδης (Ακρόπολη), Αντώνης Ρουσσάκης (Ακρόπολη), Λούης Σιακαλλής (Έγκωμη), Κατερίνα Σοφρωνίου (Αγ. Στυλιανός) και ο Αντώνης Ασιήκκαλης για τους Παίδες που προπονούνται στο Πολυπροπονητήριο.

info: 99581246, 99488845, 22210333 | info@apoel.com.cy

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook