Λαμπρός εορτασμός των 91ων γενεθλίων του ΑΠΟΕΛ

08/11/2017

Με μια λαμπρή εκδήλωση, στην παρουσία δεκάδων βετεράνων ποδοσφαιριστών που έγραψαν πολλές χρυσές σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του σωματείου, ο ΑΠΟΕΛ γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης, κόβοντας την τούρτα των 91ων γενεθλίων.  
 
Καθώς το Δείπνο Γενεθλίων συνδυάστηκε με την Ετήσια Συνεστίαση των Βετεράνων ποδοσφαιριστών, η αίθουσα στάθηκε μικρή για να χωρέσει το ποδοσφαιρικό ταλέντο και τις αναμνήσεις, ξεχειλίζοντας από συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνεια.  
 
Τον ΑΠΟΕΛ τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Συλλούρης, μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, αρχηγοί κομμάτων, βουλευτές, πολιτειακοί και τοπικοί αξιωματούχοι, καθώς και σύσσωμη η αθλητική οικογένεια της Κύπρου.  
 
Τα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων έσβησαν ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Χριστόφορος Ποταμίτης, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ κ. Χάρης Φωτίου και ο Πρόεδρος του σωματείου Βετεράνων κ. Πετράκης Χατζηθωμάς.
 
Το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησαν οι αρχηγοί της ομάδας Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Νούνο Μοράις, ενώ διά των αρχηγών, προπονητών και εφόρων τους εκπροσωπήθηκαν άλλα έντεκα αθλητικά τμήματα του σωματείου.
 
Ξεχωριστή στιγμή η βράβευση από το Σωματείο Βετεράνων δώδεκα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών για την προσφορά τους στο σωματείο, αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2016-17 και την είσοδο στους Ομίλους του Champions League.

 

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook