Μάθετε τα παιδιά σας κολύμπι στον ΑΠΟΕΛ

13/05/2016

Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία τρία χρόνια που λειτουργεί το Τμήμα Κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ, η καλοκαιρινή περίοδος προσελκύει αρκετά παιδία που ενδιαφέρονται να μάθουν να κολυμπούν και να εξοικειωθούν με το νερό.

Το Τμήμα Κολύμβησης του Σωματείου μας ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και της μεγάλης ζήτησης που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, ενημερώνει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ότι δημιουργήθηκαν επιπρόσθετα τμήματα εκμάθησης για τα παιδιά, έτσι ώστε να εξυπηρετήσει όλους τους ενδιαφερόμενους.  

Τα μαθήματα διεξάγονται καθημερινά στο κολυμβητήριο Πασκάλ και οι γονείς  μπορούν να επιλέξουν τις ημέρες και ώρες που τους βολεύουν, πάντοτε αναλόγως διαθεσιμότητας.

Τα τμήματα Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης ΑΠΟΕΛ δημιουργήθηκαν πριν από τρία χρόνια και κατάφεραν να προσελκύσουν περισσότερα από 200 παιδιά/κολυμβητές, τα οποία συμμετέχουν στις προαγωνιστικές και αγωνιστικές ομάδες του Σωματείου μας, αλλά και στα διάφορα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γραμματέα του Τμήματος μας, κα Ελισσάβετ Σάββα στο 96 - 260 487

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER