Με δυο ξένους για την πρώτη νίκη

24/10/2019

Το ότι η πετόσφαιρα είναι ένα άθλημα στο οποίο εάν μια ομάδα στερείται ένα εκ των τριών ξένων που δικαιούται, αλλάζει εξ ολοκλήρου τα πάντα είναι μια ωμή πραγματικότητα. Αυτή είδε κατάματα η ομάδα μας την προηγούμενη Δευτέρα με το σοβαρό τραυματισμό του Ντανιέλ Βανέγκας στο πρώτο λεπτό του αγώνα με τη Σαλαμίνα και σίγουρα έπαιξε τον καθοριστικότερο ρόλο στη έκβαση του αποτελέσματος.

Ωστόσο απόψε η ομάδα μας καλείται και πάλι στη Λεμεσό και πάλι στο ίδιο γήπεδο, απέναντι στην ΑΕΚ Καραβά να αφήσει πίσω την ατυχία της και με όλες της τις δυνάμεις να πάρει την πολύτιμη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει σαν στόχο και φέτος την παραμονή της. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Σπύρος Κυπριανού» στις 20:00.

Ο προπονητής μας Γιάννης Χριστοφόρου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βανέγκας του οποίου αύριο θα διαφανεί και μέσω αξονικού η σοβαρότητα του προβλήματος. Με βάση αυτού θα επιστρατευθεί ο Ανδρέας Τοφή να καλύψει το κενό του Κολομβιανού ακραίου, ενώ ως αξιόπιστη λύση αποτελεί και ο Ματθαίος Αβερκίου.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook