Με νίκη και φόρα στον δεύτερο γύρο

13/02/2018

Με νίκη μεγάλης σημασίας έκλεισε τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Υδατοσφαιρική μας ομάδα, η οποία κέρδισε τον ΝΟ Πάφου με 14-11. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα μας έμεινε μόνη δεύτερη στη βαθμολογία με μόλις μία νίκη διαφορά από τον πρώτο.

Ο αγώνας, ο οποίος διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας στην παρουσία πολλών φίλων της ομάδας μας ήταν συγκλονιστικός. Το ΑΠΟΕΛ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του ματς και με εξαίρεση ένα διάστημα στα αρχικά στάδια του αγώνα, όπου έμεινε πίσω με τρία γκολ, η ομάδα της Πάφου δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να το απειλήσει.

Οι πολίστες του Αντρέα Κυθρεώτη, με σωστό πλάνο, απόλυτη συγκέντρωση και απαράμιλλη ψυχραιμία, απέδειξαν ότι μπορούν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες να κερδίσουν κάθε αντίπαλο. Έτσι με αυτή τους την νίκη παραμένουν στο κυνήγι του τίτλου, καθώς βρίσκονται μόλις 3 βαθμούς διαφορά από την πρώτη θέση.

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Το ΑΠΟΕΛ από την επόμενη αγωνιστική θα δικαιούται να χρησιμοποιήσει στο ρόστερ του τον Ελλαδίτη Θρύλο της Υδατοσφαίρισης Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, που ως γνωστό έχει δεχθεί την πρόσκληση της ομάδας μας για να την βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της.

Ανάξιο σχολιασμού είναι δυστυχώς η συμπεριφορά των παιχτών και παραγόντων του ΝΟ Πάφου προς το όνομα του ΑΠΟΕΛ και την ιστορία του.

Τα εφτάλεπτα: 2-4, 8-3, 1-3, 3-1

ΑΠΟΕΛ (Κυθρεώτης Ανδρέας): Βασιλέιου Α., Σολογιάννης (2), Σέκι, Αλκιβιάδης, Φάνης, Μήλας, Μανούρης, Μελής, Μπαγλαντζής (6), Νικολάου (4), Προδρόμου (2), Βασιλείου Κ., Σαρρής.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook