Με σημαντικά προβλήματα, αλλά με τον κόσμο μας

10/02/2018

Τη νίκη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου ΟΠΑΠ Basket League αισιοδοξεί να πάρει σήμερα η ομάδα μας απέναντι στον Κεραυνό Στροβόλου. Ο αγώνας είναι μονός, θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Να επιβεβαιώσει την ανοδική του πορεία σε βάρος του μοναδικού αντιπάλου που δεν κέρδισε στη φετινή περίοδο και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου είναι ο μοναδικός στόχος του ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι του Αντώνη Κωνσταντινίδη καλούνται να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν μια μεγάλη νίκη που τους γεμίσει αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο και το γνωρίζουν άπαντες στο ΑΠΟΕΛ, αλλά επικρατεί αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη. Στην προσπάθεια της ομάδας για πρόκριση επιβάλλεται να είναι και ο καλύτερος της παίχτης, ο κόσμος της, ώστε να της δώσεις την ώθηση και την επιπλέον δυναμική για να πάρει το ζητούμενο.

Εκτός ομάδας τέθηκε ο Έβρικ που αποχώρησε για προσωπικούς λόγους μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει ο Μπράιαν Χάρπερ. Συνεπώς, πολλά θα εξαρτηθούν από τους Κύπριους καλαθοσφαιριστές.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook