Με την Ανόρθωση στα προημιτελικά (δηλώσεις)

30/10/2018

Ο ΑΠΟΕΛ κληρώθηκε με την Ανόρθωση Αμμοχώστου στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Πετόσφαιρας. Ο 1ος αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (23/11) στο Θεμιστόκλειο.

Θα ισχύσει και φέτος ο κανονισμός του χρυσού σετ κάτι που εξισώνει τη νίκη 3-0 με αυτή του 3-1. Στη ημιτελική φάση θα έχουμε επιστροφή μετά από μια δεκαετία του θεσμού του Final 4, του οποίου η κλήρωση και το γήπεδο διεξαγωγής θα ανακοινωθούν αργότερα.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος Ζήνωνας Σεβέρης σχολίασε την κλήρωση και ανέφερε τα ακόλουθα: «Σαφώς και θα προτιμούσαμε τον Εθνικό Λατσιών ή την ΑΕ Καραβά και από την άλλη να αποφεύγαμε την Ομόνοια και τον Παφιακό. Με αυτά τα δεδομένα η κλήρωση θεωρείτε μέτρια. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε 10 μέρες 3 φορές την Ανόρθωση, μια ομάδα ισοδύναμη με μας. Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να χαιρετήσω την απόφαση επιστροφής του θεσμού του Final 4. Είναι ένας θεσμός που εδώ και χρόνια επέμενα ότι θα πρέπει να επιστρέψει».

Τα υπόλοιπα ζευγάρια:
Παφιακός- ΑΕΚ Καραβά- Λάμπουσα
Εθνικός Λατσιών- Ομόνοια Λευκωσίας
Αναγέννηση Δερύνειας- Νέα Σαλαμίνα

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook