Με τον κόσμο για την πρόκριση!

15/04/2016

Τη νίκη - πρόκριση στον τελικό καλαθόσφαιρας Ανδρών θέλει ο ΑΠΟΕΛ στον απογευματινό αγώνα με τον Κεραυνό στο Λευκόθεο. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 17:00 και οι πόρτες του σταδίου θα ανοίξουν μια ώρα πριν το τζάμπολ. Η είσοδος καθορίστηκε στα €5, για τα παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν.

Τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου του χρειάζεται το απόγευμα ο ΑΠΟΕΛ για να ολοκληρώσει την αντεπίθεση του για πρόκριση στον τελικό. Η ομάδα μας ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα και βρίσκεται μια νίκη μακριά από το στόχο της. Η ευκαιρία των καλαθοσφαιριστών του Γιώργου Βόβορα είναι μεγάλη και καλούνται να την εκμεταλλευτούν προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση με τον κόσμο της ομάδα μας.

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς απρόοπτα και όλοι οι καλαθοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Τέλος καλούμε τον κόσμο μας να στηρίξει σε αθλητοπρεπή πλαίσια την ομάδα μας και να την προστατεύσει. Η ΚΟΚ τιμώρησε τον ΑΠΟΕΛ με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή, ποινή που θα ενεργοποιηθεί την επόμενη φορά που θα παραπεμφθούμε στη Δικαστική Επιτροπή για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Προστατεύσετε τον ΑΠΟΕΛ μας και στηρίξτε την ομάδα με το δικό σας μοναδικό τρόπο!

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER