Μεγάλες διακρίσεις στη Σπαρτακιάδα

09/10/2019

Το τμήμα ποδηλασίας του ΑΠΟΕΛ έδωσε το παρών του στην 31η Σπαρτακιάδα και στον αγώνα Ξηροκάμπι που διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα. 

Στην 31η Σπαρτακιάδα έλαβαν μέρος 400 περίπου αθλητές, οι οποίοι κλήθηκαν να διανύσουν μία απόσταση 257 χιλιομέτρων, με εκκίνηση το Καλλιμάρμαρο Στάδιο και τερματισμό το άγαλμα του Λεωνίδα στην Σπάρτη. Οι αθλητές που ολοκλήρωναν με επιτυχία τον αγώνα, είχαν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα Ξηροκάμπι, το οποίο περιλάμβανε μία διαδρομή απόστασης 35 χιλιομέτρων.

Ο Θρύλος εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο του τμήματος Μιχάλη Πουμπουρή, τον αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνο Αντωνίου και τον αθλητή Χαράλαμπο Χαράλαμπους.

Ο αρχηγός της ομάδας    κατέκτησε την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη και την πρώτη θέση στην ηλικιακή κατηγορία 30-39. 

Ο υπεύθυνοςτου τμήματος Μιχάλης Πουμπουρής και ο Χαράλαμπος Χαράλαμπους τερμάτισαν με επιτυχία στον αγώνα και με μία αξιοπρεπέστατη παρουσία, αφού τερμάτισαν στις θέσεις 61 και 94 αντίστοιχα.

Την επόμενη μέρα διεξήχθη ο αγώνας Ξηροκάμπι, στον οποίο συμμετείχαν μόνο όσοι είχαν τερματίσει με επιτυχία στη Σπαρτακιάδα.

Ο αρχηγός Κωνσταντίνος Αντωνίου κατέκτησε την τρίτη θέση στην ηλικιακή κατηγορία 30-39. Οι Πουμπουρής και Χαράλαμπους έλαβαν μέρος στην ηλικιακή κατηγορία 40-44 και κοίταξαν τους αντιπάλους τους στα μάτια, φτάνοντας μέχρι το τελικό σπριντ.   

Η αποστολή στην Αθήνα ήταν μια προσφορά της εταιρείας Μ Poumpouris Electrical.

Ευχαριστίες στους χορηγούς του τμήματος: Poumpouris electrical, Bdswiss, Perskindol, VITABIOTICS, CVS, pilides eyeland, CYCLO SHOP, HPA construction, REACT Estates, Cassoulides Masterprinters, Μaouris Οikoset, GARMIN CYPRUS, Synapsis Cyprus, Delorbis, Winmasters, ACS Courier.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook