Μεγάλο ντέρμπι στο Λευκόθεο

09/12/2016

Ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει το απόγευμα τον Κεραυνό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο και θα αρχίσει στις 17.00.

Η ομάδα μας στοχεύει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες και ταυτόχρονα να διευρύνει το αήττητο εντός έδρας σερί σε πέντε αγώνες. Η τεχνική ηγεσία και οι καλαθοσφαιριστές στηρίζουν πολλά στην παρουσία του κόσμου και τον αναμένουν στο απογευματινό παιχνίδι.

Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας είναι υψηλός, αλλά το συγκρότημα του Δημήτρη Κουστένη είναι μαθημένο στα δύσκολα και συνήθως ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και όλοι οι καλαθοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Μπράντον Μόμπλεϊ επέστρεψε από τις ΗΠΑ και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Η γενική είσοδος είναι στα 5 ευρώ, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

Η ταυτοποίηση θα ισχύσει και σήμερα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θα παρευρεθούν στο Λευκόθεο να προσκομίσουν την πολιτική τους ταυτότητα στο ταμείο και στην είσοδο του σταδίου.

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER