Μεταγραφή βόμβα με πολυβόλο της Εθνικής Σλοβακίας

14/09/2018

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου Σλοβάκου ακραίου πετοσφαιριστή Τόμας Χαλάντα. 

Ο ύψους 1.95 Χαλάντα εκτός από στέλεχος της εθνικής ομάδας της Σλοβακίας είναι παράλληλα και αθλητής των εθνικών ομάδων μπίτς βόλεϊ της χώρας.

Πέρασε με επιτυχία από αρκετές ομάδες της χώρας του, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στο πολύ ισχυρό πρωτάθλημα της Εσθονίας με την ομάδα της Σααρέμα, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός η ομάδα του Χαλάντα συμμετείχε στη Βαλτική Λίγκα (Baltic League) και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης.

Καλωσορίζουμε τον Τόμας στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ανάλογη επιτυχία.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Παρά τις πολλές και ποικίλες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ μεγάλη ευχαρίστηση που ανακοινώνουμε ένα τέτοιο πετοσφαιριστή. Εδώ και μήνες τον παρακολουθούσαμε και είμαστε βέβαιοι για το πόσα μπορεί να προσφέρει στην ομάδα».

Με τη σειρά του ο Τόμας Χαλάντα ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που ήρθα στη Κύπρο και ξεκίνησα προπονήσεις με τον ΑΠΟΕΛ. Θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές, οι συμπαίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση με υποδέχτηκαν πολύ θερμά».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook