ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΠΟΕΛ

12/10/2016

Έντονα συγκινησιακά φορτισμένη η χθεσινή μέρα στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ.

Η Έλενα Ρήγα, σύζυγος του αείμνηστου Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Κικη Ρήγα, παρέδωσε για τις ανάγκες του Μουσείου ΑΠΟΕΛ φωτογραφίες και άλλα προσωπικά αντικείμενα του Κικη, ο οποίος τέτοια εποχή πριν 13 χρόνια σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αμέσως μετα την επιστροφή της ομάδας από την Μαγιόρκα όπου είχε δώσει αγώνα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Την Έλενα Ρήγα συνόδευσε η Μαρία Απέητου, υπάλληλος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ επι θητείας Κικη Ρήγα.

Στην συνέχεια παραδόθηκαν στο Μουσείο η ιστορική τρομπέτα και αλλα προσωπικά αντικείμενα του Αριστόδημου Φοινικαριδη, εκ των πρωτεργατών και Ιδρυτικών μελών του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ το 1979. Η τρομπέτα του Άριστου ηχούσε στις κερκίδες του Μακαρείου σταδίου από τις αρχές της δεκαετίας του 80. Τα αντικείμενα παρέδωσε στο Μουσείο η θυγατέρα του αείμνηστου Άριστου, Χριστιάνα Φοινικαριδου.

Για το Σωματείου παρέστησαν οι Μιχάλης Πουργουριδης, Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων και Κυριάκος Γαλίδης Υπεύθυνος Μάρκετινγκ του Σωματείου ΑΠΟΕΛ. Εκ μέρους της Εταιρείας ο ΑΠΟΕΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου Νεκτάριος Πετεβινος και για την Επιτροπή Μουσείου ο Δρ. Κώστας Σχίζας.

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER